2006-09-14

Vänskapen

- Ey, Danneman. Fan ska vi bli sådär heller. Sitta med bruden å lösa korsord som en jävla fjant.

De sitter på pizzerian med varsin nästan uppäten calzone med bearnaise och stor cola och pizzasallad framför sig. Han som sitter med bruden och löser korsord skrattar med hon som är bruden. Danneman skakar på huvudet.

- Ja ska inte ha nån jävla brud.

- Inte nu nä, man vill knulla av sig.

- Inte alls aldrig seriöst, säger Danneman. Jag vill kunna runka när jag vill utan att nån jävel är på mig.

Han som sitter med bruden och löser korsord går därifrån med hon som är bruden. Danneman äter sin calzone och himlar med ögon som är klarblå.

- Hon va ful alla fall.

När de ätit upp går de från pizzerian, över parkeringen och övergångsstället, mot rött, och stannar vid en betonggris som står uppställd helt utan anledning. Danneman står upp men han den andra sätter sig ner och tänder en cigg skakar på huvudet. Håret rör sig i en enda massa från sida till sida när han svänger skallen fram och åter. Han har en finne i pannan och hans näsa är spetsig på ett sätt som får honom att se ut lite som en stöddig tjej. Danneman säger du ser ut som en brud för fan vilken jävla skev näsa. Han den andra tittar ner i marken och tar två snabba bloss på cigaretten för att sedan slänga den hårt i marken.

- Du ser ut som en jävla idiot, säger han och går därifrån. Danneman öppnar munnen som för att säga något men vänder blicken bortåt och förblir tyst.

Danneman går hem till mamma pappa lillasyster, äter glass med blandat strössel, kollar teven ser mamma gå sönder när pappa säger han ska iväg en stund. Pappa ser inte att mamma går sönder han bara åker iväg hela stunden, sedan när han kommer tillbaka glad har han oftast med sig videofilm och chips och dipp för hela familjen. Danneman skiter i videofilmer och pappor. Danneman låser in sig på sitt rum sätter på datorn sätter på bruden som blir påsatt på filmen på datorn tänker att han kompisen kan dra åt helvete är en jävla tönt.

Senare nästa dag de ses igen inte på pizzerian utan istället på café och Danneman säger:

- Du, Björn, sorry fan, grinig du blev igår då, inte meningen att vara dryg jag skämta bara.

- Lugnt fan, jag var trött som fan hade sovit skitilla, säger Björn.

1 Comments:

Blogger a said...

Otippat att han heter 'Björn'.
I lajk dis shit jo häv on diss blåg.

3:26 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se