2006-02-16

om passion

Hon saknar honom. Hon luktar på soffkudden erinrar sig doften av honom. Tårarna strömmar ned längs kinderna och den salta smaken känns alltför bekant. Hon letar igenom hela sovrummet för att hitta en kvarglömd t-shirt eller något annat som är hans. Det känns hopplöst. Han har bara varit här en gång och hon vet mycket väl att han inte glömde något. Han stannade bara några timmar och han sa inte mycket mer än "sug" och "vad skön du är". Ändå letar hon, allt mer intensivt och hon rycker upp lakanet och tittar inunder för att kanske hitta en strumpa eller ännu bättre hans kalsonger. Naturligtvis finns där ingenting, ingenting annat än en stor fläck från den där gången hon spillde ett helt glas rödvin I sängen, och hon sjunker ihop till en liten boll och hon gråter och hon vill bara känna hans lukt eller I alla fall hitta ett hårstrå.
Klockan 13.38 för 12 dagar sedan pratade hon med honom för första gången och det var på en chattsida med teensextema som hon inte riktigt minns varför hon besökte. Efter en stund började han prata med henne och han bad om hennes nummer. Hon hade aldrig lämnat ut numret till en okänd man förut och hon vet inte varför hon gjorde det den här gången. Han hade frågat hur hon såg ut och sagt vad han ville göra med henne. Mycket av det var saker hon aldrig skulle ställa upp på. Av någon anledning fortsatte de prata nästan varje dag. Hon pratade om sina kompisar eller vad som var på teve och han uteslutande om hur kåt han var och vad han skulle göra om han fick komma hem till henne. Han bjöd in sig själv och hon protesterade bara för sakens skull.
Igår var han här och han lyssnade på vad hon tyckte om olika band och vad hon skulle göra efter att hon tagit studenten och han satt mest och tog på henne och I henne och viskade de mest vidriga sakerna I hennes öra. Hon rodnande och äcklades men ville ändå inte att ha skulle sluta med det. Hon gillade hur han var. Sedan klädde han av henne och hon fick hjälpa till med strumporna och sedan låg han med henne. Hon var I det närmaste helt oberörd trots att han var mycket aktiv och ambitiös och envisades med att spruta ur sig snuskprat hela tiden. Hon tänkte på hans hår och hur vackert det var och vad hon skulle göra nästa dag. Hon kliade sig på axeln medan han blev allt mer exalterad och så var han plötsligt färdig, det tog inte alls lång tid, och så klädde han sig och gick hem. Hon kokade thé och lyssnade på musik och tyckte att han var trevligt. Hon ringde och han svarade inte.
Nu har hon ringt honom mer än femtio gånger och han har inte svarat en enda. Hon saknar honom och hon längtar efter att höra hans röst och veta vad han vill göra för underliga saker med hennes kropp nästa gång. Hon gråter och skakar och känner sig helt tom och alldeles ensam. Hon älskar honom och vill att han ska komma tillbaka. Hon hade aldrig träffat sin pappa förut och han var precis som hon hade föreställt sig. Hon önskar att han kunde svara. Hon luktar på kudden och känner en svag doft av pappas hår och hon trycker sitt ansikte mot den och smeker sig själv och låtsas att han är där men hon börjar gråta igen för hon vet att hennes far aldrig mer kommer att svara I telefon eller komma dit eller viska snusk I hennes öra. Hon saknar honom mer än hon någonsin saknat någon.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hur tänkte du när du skrev det här??!!

4:13 em  
Anonymous Anonym said...

HJÄÄÄLP

5:12 em  
Anonymous Anonym said...

Jag känner oxå så.

Mia

5:33 em  
Blogger Widde said...

Så vackert och så vidrigt på samma gång.

12:38 fm  
Blogger Oscar Karlsson said...

coolt, nu har jag fan läst allt. den här va med skitbra

11:45 fm  
Anonymous Anonym said...

Det här var som ett jävla vidrigt, sjukt, fängslande konstverk, man vill sluta kolla men kan inte. Varför har du inte berättat om den här sidan.. Har läst allt nu. Tummen upp.

1:56 em  
Anonymous Anonym said...

grym text! och den fick mig att vakna ;-)

9:24 fm  
Anonymous Anonym said...

Wow...

L

10:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se